Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-appel 'eetbaar' - basic

Echte appels plukken van een leiboom kan met deze Lei-Elstar. In het voorjaar verschijnt er prachtige bloesem aan deze leiboom. Het blad is middelgroot van formaat. Het scherm van de Lei-Appel is in de zomer niet potdicht maar filtert het licht wel goed. Appels zijn redelijk vatbaar voor luizen en schimmels. Zorg altijd voor een luchtige takkenstructuur en een open standplaats. Dit zorgt voor voldoende luchtbeweging tussen de bladeren zodat schimmels minder kans krijgen.
 

Lei-Appelbomen worden door ons zelf vervaardigd. Wij staan garant voor een echt kwaliteitsproduct en kunnen putten uit meer dan 25 jaar ervaring. In ons overzicht vindt u alle leiboomsoorten naast elkaar. U kunt zo makkelijk de soorten met elkaar vergelijken en tot een goede keuze komen in de online aanschaf van leibomen in onze webshop.
 

Let op: De lei-Appel ‘Elstar’ uit de Basic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.
 

Lei-Appel 'Eetbaar' - Basic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.