Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-appel 'eetbaar' - classic

Echte appels plukken van een leiboom kan met deze Lei-Elstar. Dat wordt smikkelen! In het voorjaar verschijnt er prachtige bloesem die het voorjaarsfeest compleet maakt. Het blad is middelgroot van formaat. Het scherm van de lei-appel is in de zomer niet potdicht maar filtert het licht wel goed. Het biedt toch wel enige privacy en beschutting. Appels zijn redelijk vatbaar voor luizen en schimmels. Zorg daarom altijd voor een luchtige takkenstructuur en een open standplaats. Dit zorgt voor voldoende luchtbeweging tussen de bladeren zodat schimmels minder kans krijgen. Een goede snoei maakt dit mogelijk. Lees voor onze snoeitips voor leibomen deze pagina. Lei-appelbomen worden evenals het leirek door ons zelf vervaardigd. Wij staan garant voor een echt kwaliteitsproduct en kunnen putten uit meer dan 25 jaar ervaring. In ons overzicht vindt u alle leiboomsoorten naast elkaar. Op deze manier kunt u makkelijk de soorten online met elkaar vergelijken en komen tot een goede keuze. We bieden de Lei-Appel zowel los als in pakketvorm aan. In een pakket vindt u naast een x aantal leibomen alle benodigde materialen voor een goede start van uw leibomen. Het totaalpakket is voor iedereen makkelijk in elkaar te zetten. Op de online aankoop van alle leibomen krijgt u van ons aangroeigarantie.

Lei-Appel 'Eetbaar' - Classic

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13602 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.