Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over serie excellent

De Excellent-serie omvat planten en bomen die een speciale plaats verdienen. Deze planten zijn uniek door hun grootte, kweekvorm of zeldzaamheid. Ze komen het best tot hun recht op een prominente plaats in de tuin. Door de vaak opvallende groeiwijze vallen ze extra op. In ons plantencentrum zijn ze niet te missen.

Om ze herkenbaar te maken in onze webshop zijn de planten uit de excellent-serie voorzien van een speciale stempel die u net als bij onze andere series kunt vinden in de rechterbovenhoek van de afbeelding. De stempel is opgebouwd uit de naam ‘excellent’ in combinatie met een diamant. Op deze pagina vindt u alle planten uit de excellent-serie bij elkaar.

Prachtige solitairen voor uw tuin

De groeiwijze van de planten is zeer divers. Van laag en breed tot smal en hoog. Meestal ziet u aan de vorm van de plant al wat het resultaat zal zijn. In de beschrijving staat dit vermeld. Veel excellent planten betreffen dennen en sparren. Veel soorten hiervan groeien traag en zijn het resultaat van jarenlang kweken. In uw tuin kunnen de planten rustig verder groeien. Er zijn ook groot wordende dennen zoals de Wehmouthden, grove den en tranenden.

Bonsai gesnoeid

Een aantal planten uit de excellent-serie zijn jarenlang gesnoeid en geleid waardoor zeer bijzonder gemodelleerde planten zijn ontstaan. Deze noemen we ook wel bonsai planten. Bonsai planten geven de tuin meteen karakter. In een border met een eenvoudig onderbegroeiing of in pot komen deze bonsais het beste tot hun recht.

Serie Excellent

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.